Центральна клінічна лікарня «Укрзалізниці»

Там планується допитати чергового свідка обвинувачення у справі про вбивство у 1996 році народного депутата та бізнесмена Євгена Щербаня.

Як повідомило кореспондентові УНІАН поінформоване джерело, близько 20:00 на територію лікарні заїхав автомобіль швидкої медичної допомоги у супроводі автозака, двох автомобілів ДАЇ та мікроавтобуса «Мерседес».

Співрозмовник агентства наголосив на високій вірогідності того, що Ю.Тимошенко буде етапована до Києва.

Відео дня

«Чи буде етапована не знаю, але вірогідність велика», - сказав співрозмовник.

Як повідомляв УНІАН, Печерський районний суд Києва розпочав 13 лютого проведення слідчих дій у рамках досудового розслідування справи про вбивство Є.Щербаня. Допити проходили за відсутності Ю.Тимошенко, яка вимагала від суду забезпечити її присутність на судових засіданнях. Разом з тим у ДПтС заявляли, що Ю.Тимошенко відмовлялась бути присутньою на допитах.

Голова правління клініки “Шаріте” Карл Макс Айнхойпль з приводу можливого транспортування Ю.Тимошенко з Харкова до Києва вказав на умови, які необхідно створити: транспортування повинно відбуватися в автомобілі медичної допомоги, у судовому залі необхідно забезпечити комфортні умови сидіння пацієнтки.

Довідка УНІАН. Генпрокурор Віктор Пшонка 18 січня заявив, що ГПУ завершила розслідування кримінальної справи про вбивство у 1996 році Є.Щербаня, Ю.Тимошенко вручено повідомлення про підозру її в організації спільно з екс-прем`єром Павлом Лазаренком навмисного вбивства Є.Щербаня з корисливих мотивів.