Наливайченко рассказал о шпионах в штабе АТО / фото УНИАН

"Виявляємо людей, які відверто шпигують в інтересах агресора в штабі АТО і у військових формуваннях, які беруть участь у боротьбі з терористами в Донецькій і Луганській областях", - сказав Валентин Наливайченко під час виступу у Верховній Раді.

Читайте такожЯнукович і Ко продовжують фінансувати і поставляти терористів в Україну - СБУ

У зв'язку з цим, голова СБУ висловив переконаність у необхідності посилення діяльності контррозвідки і протидії дезертирам, особливо колишнім керівникам Міністерства оборони, МВС і СБУ, які не тільки дезертирували, але й фінансують тероризм, наймають і переправляють в Україну бойовиків.

Відео дня

Як сказав голова СБУ Валентин Наливайченко, відсутність військової контррозвідки протягом останніх 4 років призвела до проникнення співробітників ФСБ Росії на керівні посади в збройних силах, Міністерстві оборони, Генеральному штабі, і інших військових формуваннях.

Валентин Наливайченко зазначив, що за останні 3 місяці задокументовані злочини за ст. "державна зрада" серед співробітників начальницького складу Міністерства оборони, в тому числі виявлені серйозні загрози на високому рівні.