теREUTERS

Про це повідомляє прес-центр АТО у зведенні станом на 07:50 7 жовтня.

"Бойовики не припиняють спроб штурму Донецького аеропорту, продовжують обстріли позицій наших військ на його території", - говориться в повідомленні.

Також бойовики здійснили обстріли блокпостів українських силовиків, які охороняють ТЕС у місті Щастя, що забезпечує електрикою Луганськ, і здійснили напад на дозор одного з українських підрозділів у районі Кас’янівки, що неподалік Маріуполя. 

Відео дня

Читайте такожБойовики продовжили обстріли Донецька: 3 особи загинули, 4 - пораненіВнаслідок бойового зіткнення сил АТО з диверсійно-розвідувальним підрозділом бойовиків в районі Старогнатівки один український військовослужбовець загинув, семеро отримали поранення різного ступеню важкості. 

В Мар’їнці під час огляду транспортного засобу на блокпосту невідомі особи відкрили вогонь по особовому складу чергової зміни. Вогнем у відповідь, одного порушника вбито, іншого поранено. 

Силами АТО зафіксовані і бойові зіткнення між різними угрупуваннями бойовиків. Так, з району Кондратівки завдано вогневий удар по Горловці, а зі Жданівки здійснено мінометний обстріл Донецька.