Геращенко / Фото УНІАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив речник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

За його словами, відпрацьовується 4 версії – «робота депутатом міськради», «особисте життя», «участь у виборах» та «бізнес-інтереси».

Як повідомляв УНІАН, 20 жовтня близько 23-ї години в м. Бориспіль стався замах на життя кандидата в депутати в окрузі №98 Борисенка.

Відео дня

«Коли він заходив до власного будинку, в нього було здійснено постріл. Через декілька секунд біля політика вибухнув невідомий пристрій. Потерпілого з діагнозом «забій м’яких тканин тулуба» доставлено до лікарні», - повідомили в Генпрокуратурі.

У міліції Київської області додали, що в Борисенка стріляли з вогнепальної зброї у спину. «На щастя, він був у бронежилеті, що і врятувало йому життя», - йдеться в повідомленні.

Читайте такожКандидата від Народного фронту підірвали в Борисполі. Порошенко доручив СБУ терміново розслідувати інцидентМіліція відкрила кримінальне провадження за статтею (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Водночас на вимогу прокуратури злочин пізніше перекваліфікували на терористичний акт (ч. 1 ст. 258 Кримінального кодексу України), поінформували в ГПУ.

Досудове розслідування доручено ГУ СБУ в м. Києві та Київській області.