Віталій Кличко / фото УНІАН

Астролог Альбіна Пономаренко вивчила знаки зодіаку найпопулярніших кандидатів у міські голови Києва на місцевих виборах-2020 – Віталія Кличка, Ірини Верещук та Андрія Пальчевського, назвавши їхні сильні і слабкі сторони, а також оцінивши шанси на успіх.

Почавши з чинного мера Віталія Кличка, який за знаком Зодіаку - Рак, Альбіна Пономаренко визначила, що у нього зараз діє сприятливий період, але перемогти одразу в першому турі у нього поки немає перспектив.

Читайте такожУ Зеленського пояснили, чим опитування 25 жовтня відрізнятиметься від референдуму (відео)

Відео дня

"У Віталія Кличка зараз дуже хороший період, вже кілька років. Поки що його зірковий час в силі. Правда, на перший тур - дуже багато напружених аспектів, які не дадуть йому можливості перемогти. Він спортсмен, досяг великих аспектів, сильна космограма, потенціал. Його завдання - бути революціонером, новатором. Але психологічно Раки - консервативні. Є у нього протиріччя: з одного боку завдання бути реформатором, з іншого – тяжієш до того, що вже було", - розповіла астролог.

Події в житті ймовірної суперниці Кличка у другому турі Ірини Верещук астролог назвала доленосними й зумовленими.

"Верещук - вона одна з популярних кандидатів Стрілець. При чому - вона з яскраво вираженою Дівою - у неї Марс в Діві, це дуже хороший Марс. Ми можемо говорити про те, що вона людина-трудяга, дуже хороший службовець, аналітик, хороший чиновник і господарник. Її завдання в цьому житті - служити людям. А політика - це служіння людям і народу, а вона, власне, представник Партії "Слуга народу". Не випадково людина потрапила в цей струмінь", - впевнена Пономаренко.

Ірина Верещук за космограмою - господарник і політик, що, на думку астролога, досить цікава композиція, яка зумовлює дуже хороші шанси на виборах мера столиці.

"Зараз у неї на вибори йдуть дуже хороші аспекти - і на перший тур, і на другий. Тому у неї шанси дуже великі пройти в другий тур і навіть, можливо, перемогти", - розповіла Альбіна Пономаренко.

Про Андрія Пальчевського астролог склала менш оптимістичний прогноз.

"Пальчевський - тут шансів дуже мало. І складний період зараз, у 30-річному циклі у нього, період затихаючий - період прогресивного місяця - це коли у людини дуже мало шансів на те, щоб досягти публічності й слави. Він може втратити інтерес до того, що робить, захотіти зайнятися чимось новим, але для його успіху в чомусь новому - зарано",- підкреслила вона.