Микола Тищенко / фото facebook.com/Ukrzaliznytsia

Народний депутат від Партії "Слуга народу" Микола Тищенко засвітився у Чехії на благодійній вечері та нарвався на шквал критики у мережі.

Фотографії з нардепом опублікувала співачка TAYANNA в Instagram та журналіст Сергій Медяник у Facebook.

"Нещодавно відбулася благодійна вечеря в місті Прага, організована неймовірними красунями з доброю душею і серцем... Ми зібрали 2 200 000 грн, і ці кошти підуть на придбання авто для ЗСУ", – написала співачка.

Тищенко побував на вечірці в Празі / скріншот

Журналіст розкритикував Тищенка за те, що той гуляє на вечірках, поки в Україні триває війна.

"Коля Тищенко зі своєю дівчиною гуляє на вечірці в Празі, а ви холопи останні сухарі доїдайте, – вважає він. – Якщо подивитися життя Тищенка, можна подумати, що в Україні немає війни. Ось у нас такі нардепи зі "Слуги народу", кому війна, а кому гуляння у Чехії. Так він ще там назбирав 2 мільйони, типу в допомогу країні, для нього такі гроші на тиждень на морі".

Тищенко побував на вечірці в Празі / скріншот

У мережі активно обговорюють закордонну поїздку нардепа, обурюючись його виїздом:

"За що хлопці гинуть?", "Титан у розвідці, під прикриттям", "Що там робить Коля?", "Саме Тищенко там не вистачало", "Поки 20-річні хлопці воюють, хтось піариться на війні! Сором тим "чоловікам", які ховаються на Закарпатті та за кордоном", "О, Колюня показався", "О, Тищенко знайшовся. І потім повернеться, як ні в чому не бувало... Сподіваюся, його вже не допустять до влади", "І не соромно фотографуватися з цим бидлом?".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що депутат Микола Тищенко втік від війни на Закарпатті, де прикидається біженцем.

Вас також можуть зацікавити новини: