Депутат стверджує, що на день народження дружини запросив «трішки більше як 20 людей» / фото УНІАН, Олександр Кузьмін

Нардеп зі «Слуги народу» Микола Тищенко уперше прокоментував скандал, який спровокувала організована ним закрита вечірка в розпал пандемії у столичному готелі.

Про це він написав у Facebook.

Читайте такожШевченко каже, що не боїться виключення зі "Слуги народу" через зустріч з Лукашенком

Відео дня

Тищенко стверджує, що на день народження дружини запросив «трішки більше як 20 людей» з близького оточення, а саме святкування пройшло начебто у готельному номері.

«Тому ще раз скажу. Ніяких кримінальних чи адміністративних справ немає. І штрафів відповідних за порушення карантину немає», – зазначив депутат.

За його словами, всі запрошені вже перехворіли на коронавірус та здали тест на хворобу перед приїздом.

При цьому Тищенко заявив, що готовий понести політичну відповідальність.

Новий скандал з Тищенком: що сталося

  • Нардеп від правлячої "Слуги народу" Микола Тищенко знову відзначився порушенням карантину. За даними ЗМІ, депутат вирішив влаштувати пишну вечірку на честь дня народження своєї дружини Алли Барановської.
  • За попередньою інформацією, вона пройшла в ресторані готелю Fairmont. Умови локдауна в Києві забороняють роботу ресторанів і готелів в будь-який час доби, крім ранкового.
  • Один з помічників нардепа заявив, що святкування дня народження дружини Тищенка проходило вдома у "слуги народу". Втім, журналістам вдалося зафіксувати його машину біля готелю, де, імовірно, відбулася вечірка.
  • За фактом порушення карантину поліція розпочала кримінальне провадження.