Тищенко і Куницький будували розбірки в Раді через корупцію / Фото УНІАН

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко, який неодноразово потрапляв у скандали, знову відзначився. Він напав з кулаками на свого колегу по фракції Олександра Куницького в їдальні Верховної Ради.

Про це розповів виключений зі "Слуги народу" нардеп Олександр Дубинський в Facebook.

"Микола Тищенко з кулаками напав на депутата СН Куницького в їдальні Верховної Ради. Сталася бійка", - йдеться в повідомленні.

За його словами, причиною стало те, що Куницький викрив Тищенка в корупції на атестації моряків.

Після інциденту народні обранці зустрілися у дворі Верховної Ради, де з'ясовували стосунки, озброївшись смартфонами.

Тищенко і Куницький влаштували розбірки в Раді / фото Вести

Читайте такожШваґер Тищенка причетний до "схем" навколо Подільсько-Воскресенського мосту в Києві – ЗМІ

У коментарі виданню Вести Тищенко заявив, що ніякої бійки не було, а Куницький вирішив хайпонути.

"Бійки не було. Олександр (Куницький – ред.) замість того, щоб поводитися в їдальні культурно спробував хайпонути, знімав мене на телефон, ставив якісь дурні питання. Я акуратно відвів телефон і попросив його не турбувати. На жаль, Олександр забув, що у Верховній Раді треба займатися законотворчістю, а не блогерством", – розповів нардеп від "Слуги народу".

Конфлікт між Куніцьким та Тищенком триватиє вже не перший день. Раніше в словесній перепалці нардепи схлеснулися під час засідання профільного комітету парламенту. 

Як раніше повідомляв УНІАН, депутат від "Опозиційної платформи - за життя" Ілля Ківа побився з нардепом від "Слуги народу" Миколою Тищенком.

Читайте такожНардеп Тищенко відзначився хамською витівкою перед голосуванням у Раді (відео)

Ілля Ківа вийшов до депутата від "Слуги народу" Микити Потураєва, який з трибуни заявив, що епоха бідності закінчиться тоді, коли "повсталий народ викине фракцію "ОПЗЖ" з парламенту і розстріляє".

У відповідь Ківа штовхнув "слугу", на що відреагували однопартійці Потураєва, за спиною якого опинився Тищенко пліч-о-пліч з Ківою. Якийсь час вони жваво перемовлялися, але раптом між ними спалахнула бійка.