false

«Слуги народу» замість того, щоб покращувати життя в країні і цим заробляти довіру громадян, почали репресії щодо опозиції.

Про це народний депутат від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ - ЗА ЖИТТЯ Тетяна Плачкова повідомила на своїй сторінці в Facebook.

«Партія влади злякалася, що українці все більше довіряють опозиції і підтримують її. Їм би почати робити щось для громадян, домагатися миру в країні та підвищувати рівень життя. Але це не рівень "слуг". Замість цього вони намагаються залякувати опозицію будь-якими способами», - зазначила нардеп.

Відео дня

Парламентарій підкреслила, що партія влади почала репресії щодо опозиційних сил.

«У середу, 12 серпня, так звана громадська рада при Міністерстві юстиції України прийняла рішення рекомендувати Мін'юсту почати процедуру заборони діяльності ОПОЗИЦІЙНУ ПЛАТФОРМУ - ЗА ЖИТТЯ і «Партії Шарія». Це ті самі репресії, яким не місце в європейській демократичній країні!» - заявила Тетяна Плачкова.

Політик зазначила, що такі рішення «слуг» - посягання на свободу вибору українців.

«ОПОЗИЦІЙНУ ПЛАТФОРМУ - ЗА ЖИТТЯ підтримують мільйони людей по всій країні. І подібні рішення - це, в першу чергу, посягання на їх право вільно обирати і бути обраними. Причому в країні, де одна з перших норм Конституції України говорить, що утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави, де кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань», - пояснила вона.

Народний депутат упевнена, що адміністративний терор в Україні необхідно припинити.

«Панове з громадської ради при Мін'юсті, ви взагалі Конституцію відкривали? Міністру юстиції, занадто захопившись платними камерами в СІЗО, слід було б звернути увагу саме на це. Впевнена, що українське суспільство підтримає ОПОЗИЦІЙНУ ПЛАТФОРМУ - ЗА ЖИТТЯ у вимозі припинити адміністративний терор і почати очищення влади!», - резюмувала Тетяна Плачкова.