Зеленський 29 грудня підписав указ про звільнення Кривоноса з посади / фото president.gov.ua

Сергій Кривонос саркастично прокоментував указ президента Володимира Зеленського, яким він звільнив його з посади заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Відповідним дописом Кривонос поділився на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні 29 грудня... На сайті Верховної Ради України є тільки один Проект Закону «Про територіальну оборону України» 4504, зареєстрований 16 грудня 2020 року, за мого співавторства. Але... На сайті Президента України з‘явився Указ про моє звільнення з посади заступника Секретаря РНБО», - навів паралелі вже екс-заступник секретаря РНБО.

Відео дня

«Можна звільнити людину з посади, але людину з людини не звільнити! Дякую Президенту України, за новорічний подарунок», - зазначив він.

Сергій Кривонос: що про нього відомо

  • Генерал Збройних сил України, перший заступник Командувача Сил спеціальних операцій ЗС України.
  • У 2019 балотувався в президенти України. Але заявив про зняття своєї кандидатури на користь президента Петра Порошенка
  • 12 березня 2019 року президент України Петро Порошенко призначив Сергія Кривоноса заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони України.
  • 29 грудня Зеленський звільнив Сергія Кривоноса з посади заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України.