Пожежні російському міста Кизляр намагаються впоратися з вогнем, який охопив триповерховий торговий центр «Планета люкс». Займання сталося вранці в п'ятницю, 1 лютого.

Читайте також"Зимова вишня 2": у Росії діти не могли вибратися з палаючої школи (відео)

Повідомляється, що в будівлі в основному продавали одяг і взуття, однак на першому поверсі розташовувалися продуктові магазини і салони стільникового зв'язку, передає "Пятый канал".

Що стало причиною пожежі поки невідомо, також не надходила інформація про постраждалих. Тим часом загальна площа пожежі склала вісім тисяч квадратних метрів.

Повідомляється, що торговий центр «Планета люкс» практично повністю згорів, після вогонь перекинувся на сусідню будівлю, теж триповерхова. За даними співробітників МНС, постраждалих немає.

Як повідомляв, 25 березня в ТРЦ "Зимова вишня" в російському Кемеровому сталася велика пожежа. За інформацією МНС РФ, вона почалася на четвертому поверсі, де розміщені кінотеатр та дитячі ігрові майданчики. Через те, що двері в одному з кінотеатрів були закриті, загинули щонайменше 64 людини, в тому числі багато дітей. Родичі загиблих заявляють, що в результаті пожежі загинула 41 дитина. Слідчий комітет РФ повідомив про «кричущі порушення» протипожежної безпеки.