Відео інциденту потрапило в мережу / Скріншот

У Краснодарі звільнять завідувачку дитсадка "Зірочка", яка змусила п'ятирічного хлопчика стати на коліна й цілувати землю.

Про це повідомляє Deutsche Welle з посиланням на директора департаменту освіти Краснодара Олексія Некрасова.

Читайте також"Що? Де? Коли?": у Росії вчитель ґвалтував школярок на інтелектуальній грі

Відео дня

Він сказав, що його відомство підтримає будь-які звинувачення, подані батьками дитини до правоохоронних органів проти завідувачки. "Завідувачка поводиться нахабно, принижуючи дитину, чинячи на неї не тільки психічний вплив, але й фізичний. Крім того, вона фактично принижує і всіх інших дітей", - констатував чиновник.

Поліція проводить перевірку для встановлення всіх обставин події. Депутат Держдуми РФ від Краснодарського краю Світлана Бесараб звернулася до прокуратури, назвавши дії завідувачки дикістю і середньовіччям. А уповноважений з прав дитини з Краснодарського краю Тетяна Ковальова повідомила про намір провести службове розслідування інциденту.

За повідомленням Telegram-каналу Baza, завідувачка дитсадка "Зіронька", "досвідчений педагог, яка навіть потрапила до рейтингу викладачів Краснодарського краю".

Нагадаємо, в Краснодарі завідувачка дитячого садка "Зірочка" змусила дитину стати на коліна і цілувати землю в покарання на те, що та, за її словами, не любить Росію. "На коліна, покидьку, я сказала! Цілуй землю, яка тебе годує і напуває", - кричала жінка. Інцидент, знятий перехожими, в середу, 1 травня, був викладений на відеопорталі YouTube.