Інформація про те, що під час авіакатастрофи з літаком Sukhoi Superjet 100 (SSJ 100) в московському аеропорту Шереметьєво люди загинули через спроби забрати особисті речі, - не підтвердилася.

Відео дня

Читайте такожАвіакатастрофа в Шереметьєво призвела до активізації шахраїв

Про це ТАСС повідомили 11 травня у правоохоронних органах. За словами співрозмовника агентства, ця інформація перевірялася, але "не знайшла підтверджень".

Джерело видання розповіло, що у більшості пасажирів, які під час пожежі знаходилися в хвостовій частині літака, "не встигли навіть розстебнути ремені", померши від отруєння чадним газом.

Врятувалися, за даними співрозмовника агентства, ті пасажири з задньої частини SSJ 100, які перейшли в передню частину літака ще до його зупинки.

Як повідомляв УНІАН, 5 травня лайнер "Аерофлоту" Sukhoi Superjet 100, що летів з Москви в Мурманськ, здійснив аварійну посадку в московському аеропорту "Шереметьєво". Основна версія займання літака - потрапляння блискавки. Всього на борту літака було 78 осіб - 73 пасажири і п'ять членів екіпажу. В результаті катастрофи загинула 41 людина.