Фото: katti_loves_life

Увечері в суботу, 27 липня, у московській квартирі було знайдено оголене тіло блогера Катерини К., яка була дерматологом і практикувала сексуальне здоров'я.

Про це повідомляє РЕН ТВ.

За їх даними, батьки дівчини стали переживати, коли Катерина перестала відповідати на телефонні дзвінки. Вони попросили орендодавця перевірити квартиру. Саме господар квартири в будинку на вулиці Пир'єва і виявив порізане тіло дівчини у валізі.

Відео дня

Дівчина була студенткою медичного вузу і вела блог в соціальних мережах, в якому розповідала про навчання і подорожі. На її аккаунті в Instagram на ім'я Кетті було підписано 80 тисяч осіб. Вона також працювала медиком.

Фото: katti_loves_life

Обставини події встановлюються. За попередньою версією, мотивом вбивства могли стати ревнощі.

За даними ЗМІ, Катерина була учасницею конкурсу краси в Москві, а також отримала кваліфікацію в престижному Російському національному дослідному медичному університеті ім. Пирогова.

Також повідомляється, що перед смертю вона розірвала стосунки з 32-річним чоловіком і почала зустрічатися зі старшим чоловіком. Вона і 52-річний чоловік мали намір здійснити поїздку до Нідерландів. Останній свій пост вона опублікувала з поїздки на Корфу 22 липня.

Фото: katti_loves_life

Як повідомляв УНІАН, у жовтні 2018 року в США 28-річну топ-модель Келсі Квейл застрелили в її авто.