У Росії відзвітували про завершення ремонту незавершеної дороги / vk.com

У Росії автомобіліст виявив, що нова траса «Ярославль – Шопша», про здачу якої нещодавно оголосили чиновники, раптово закінчується біля знаку «Ярославль». Після нього кілометр доведеться проїхати по страшному бездоріжжю.

Читайте такожОбвалився найдовший у Росії дерев'яна яний міст (фото)

Допис з фотографіями «нової траси» з'явився у спільноті «Перший Ярославський Автопортал "АВТОПОРТАЛ76.РУ» соцмережі "Вконтакте".

Відео дня

«Я сьогодні проїхався повністю відновленою ділянкою дороги, що веде «Гагаріна - а/д Ярославль-Шопша», моєму здивуванню не було меж, коли дорога закінчилася точно перед знаком Ярославль і почалося пекло, протяжністю близько 1 км, до початку вул. Гагаріна. Зовсім недавно в новинах пройшли чергові хвастощі, в тому числі з приводу цієї дороги, що ділянку зроблено і прийнято, все відмінно», – йдеться у публікації користувача Максима Малкіна.

vk.com
vk.com

На ситуацію звернули увагу місцеві ЗМІ. «MK.RU Ярославль» повідомляє, що в коментарях до публікації відгукнувся і заступник мера Ярославля Рінат Бадаєв. Він запевнив, що кошти на ремонт кілометра дороги є, "робота ведеться" а підрядника скоро знайдуть.

Раніше повідомлялося, що жителі селища Суранове в Кузбасі РФ через відсутність доріг не можуть доїхати на машині до адміністративного центру - міста Тайга - і змушені возити на електричці або автовагоні тіла померлих родичів на огляд в морг у 50 кілометрах.