Речник Путіна Дмитро Пєсков попросив журналістів не пересмикувати ситуацію і дочекатися завершення слідства / УНІАН

Речник президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що "не треба пов’язувати" випадок зі зґвалтуванням трьома поліцейськими 17-річної дівчини безпосередньо з поліцейськими.

Про це Пєсков сказав у коментарі Медузі.

Читайте такожБити кийками за 60 тисяч рублів: "Росгвардія" в інтернеті шукає бійців для придушення мітингів (відео)

Відео дня

"Я не схильний таким чином ставити запитання. Я вважаю, що ви ситуацію пересмикуєте. Згадані вами випадки зґвалтування абсолютно неприпустимі, огидні. Але не треба це пов’язувати з поліцейськими", – звернувся він до журналістів.

Пєсков вважає, що"злочини вчиняють, якщо це доведено судом".

"Ми з вами не можемо об’єктивно говорити, погрожували вони, чим погрожували та які обставини події", – додав речник Путіна, запропонувавши "дочекатися результатів" справи.

Як повідомляв УНІАН, 27 серпня в Анапі троє поліцейських зґвалтували 17-річну дівчину, замість того, щоб затримати її за секс з хлопцем на пляжі.

Після зґвалтування, поліцейські повернули дівчину в спортивно-оздоровчий комплекс "Волейград", де проходять збори її команди з волейболу. Постраждала розповіла про все своєму тренеру, який звернувся в правоохоронні органи.

Проти поліцейських порушили кримінальну справу. Підозрюваних – звільнили. Двоє фігурантів перебували в Анапі у відрядженні.