У квартирі сатаністів поліцейські знайшли цапиний та кінські черепи й чорні свічки / фото СУ СКР

У Москві поліцейські вийшли на сім'ю безробітних, які виховують двох дітей в антисанітарних умовах.

Читайте такожУ Санкт-Петербурзі знайшли дівчинку, яка жила серед сотні щурів

Про це повідомляє Lenta.ru з посиланням на начальника прес-служби ГУ МВС Росії по Москві Юрія Тітова. За словами представника поліції, дві дівчинки-мауглі відправлені до лікарні.

Відео дня

"Сім'ю вдалося виявити після скарг сусідів на те, що їх затопило. З'ясувалося, що батьки дітей є окультистами-сатаністами. За даними телеканалу, дівчаткам п'ять і сім років", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що обидві дитини не відвідують дитсадок і школу і не знають власних імен. Так, старша дівчинка повідомила, як її звуть, тільки після підказки батьків. У квартирі, де проживала сім'я, стіни були обклеєні антихристиянськими плакатами із зображенням диявола. Крім того, поліцейські знайшли цапиний і кінські черепи та чорні свічки.

У березні в Москві знайшли п'ятирічну дівчинку-мауглі. Її вдалося виявити після заяви сусідів, які були занепокоєні тривалим плачем дитини. З'ясувалося, що дівчинка жила в антисанітарних умовах серед гір сміття. Вона не вміла розмовляти та демонструвала низький рівень соціальних навичок. У шкіру на шиї дитини вросла гумка для волосся.