Соколов вбив свою кохану після сварки / synergymentor.ru

У Санкт-Петербурзі проходить суд над вбивцею випускниці СПдГУ Анастасії Єщенко, викладачем Олегом Соколовим.

Читайте такожУ Росії мати з двома маленькими дітьми викинулася з вікна - залишила дивну передсмертну записку (фото)

Обвинувачений у вбивстві доцент Соколов заявив, що розкаюється у злочині та згоден на арешт. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

"У суді він постійно плаче й повторює, що добре ставився до вбитої дівчини. Засідання довелося перервати. "Наполеон" поводився не дуже по-імператорськи — плакав, вив, бився головою об стіну", - йдеться у повідомленні.

Адвокат навіть просив вигнати пресу із залу. Пояснив, що у підсудного був інфаркт, серце може не витримати. Все це разом нічого не дало, - буде відкрите засідання, повідомляє РІА Новости в Telegram.

Як повідомлялося, Олег Соколов був затриманий вранці в суботу, 9 листопада, коли привернув увагу поліцейських після того, як пірнув у річку, щоб втопити пакет, в якому були відрізані руки вбитої. Сам Соколов перебував у неадекватному стані, його відвезли до лікарні з переохолодженням. Чоловік зізнався, що перебував зі своєю колишньою студенткою у стосунках і вбив її після сварки. Оговтавшись, він вирішив розчленувати тіло й позбутися від нього. У процесі він багато пив, щоб не знепритомніти.

У квартирі викладача співробітники правоохоронних органів виявили тіло вбитої молодої жінки та її відрізану голову, а в рюкзаку — травматичний пістолет.

Пізніше стало відомо, що випускниця російського вишу Анастасія Єщенко, у вбивстві якої підозрюють доцента, історика Олега Соколова, загинула від вогнепального поранення.

Також Олег Соколов був відомий своєю ексцентричністю і потягом до молодих студенток, а його пристрасть до постаті Наполеона мала маніакальний характер.