Жириновський прийшов в білих рукавичках в Держдуму / rabstol.net

Російський депутат, лідер ЛДПР Володимир Жириновський виступив у Держдумі в білих рукавичках і закликав усіх чиновників наслідувати його приклад, щоб «захистити себе від мікробів».

Читайте також"Нехай натурпродуктом віддають": Жириновський висунув ультиматум Лукашенку після його зустрічі з ПутінимВідео його виступу опублікували в Twitter.

Жириновський привів у приклад ситуацію на теплоході Diamond Princess, який стоїть у порту Японії вже понад тиждень через виявлений у пасажирів коронавірус: «Найбільше мікробів на поручнях».

Відео дня

«Тому я всім рекомендую – ніяких рукостискань. Але чим рукавички вас захистять? Вчені вже підрахували – понад 30 тисяч мікробів на наших руках. Вони поступово проникають в організм, послаблюють його. Подивіться: білі рукавички вже наділи депутати фракції ЛДПР. Всі 40 будуть у білих рукавичках», – заявив Жириновський.

Також Жириновський повідомив, що має намір попросити прибиральниць «пройтися по всім поручням»: «Прибиральниць попрошу брати проби бруду на ваших столах окремо, щоб було чотири проби. Ми побачимо, в якій фракції більше мікробів. Я наперед кажу, що у ЛДПР найчистіші столи, тому що ніхто не вітається, і в найближчі дні всі одягають рукавички».

Раніше УНІАН повідомляв, як Жириновський два роки тому проговорився про конституційну реформу Путіна.