Ілюстрація REUTERS

Протоієрей РПЦ Андрій Ткачов прийшов на богослужіння у протигазі. Таким чином, російський піп вирішив спародіювати громадян, які дотримуються карантинних обмежень на період пандемії й носять захисні маски.

Відео курйозу потрапило в Instagram.

Читайте такожУ Росії чиновники забрали у дітей-інвалідів путівки на море

Відео дня

«Щоб ви так сміялися з бісівських гадощів все життя. Ці гади вас замучили: телевізор цей, вся нечисть погана!», – заявив батюшка у церкві.

Російський журналіст пропагандистського телеканалу «Спас», який виклав ролик у мережу, додав, що священнослужитель сказав: «Виключіть телевізор і ніякого коронавірусу не буде».

Отець також розповів, що його особисто хвороба не турбує, нею, мовляв, залякали у ЗМІ.

ОТЕЦ АНДРЕЙ ТКАЧЕВ И ПРОПОВЕДЬ В ПРОТИВОГАЗЕ Хорошо, что идёт Великий пост. И я всеми силами ограничиваю себя в новостях. А если их читать, можно из окна выпрыгнуть от этой дикой паники из-за коронавируса. Как я люблю отца Андрея Ткачёва. Он на проповедь вышел в противогазе. Как говорят в этих интернетах, батюшка жжёт😀 А на деле отец Андрей дал суперский совет: «Выключите телевизор и никакого коронавируса не будет». Я вам открою секрет. Мы все умрем. Только тс-с-с! Но не от коронавируса. Меньше нервов, больше молитвы. ОБНОВЛЕНИЕ Отец Андрей благословил видео вернуть. Вот. Возвращаю.

Допис, поширений Роман Голованов (@r_golovanov)

Як повідомляв УНІАН, станом на ранок понеділка, 23 березня, кількість померлих внаслідок коронавірусу у світі досягла 14 тис. 706 осіб.