REUTERS

У Росії в будинку-інтернаті для людей похилого віку та людей з інвалідністю міста Вязьма виявили коронавірус у кількох десятків людей, серед інфікованих і персонал, і підопічні.

Як повідомляє "Настоящее время", про це розповіла заступник губернатора Смоленської області Поліна Хомайко під час екстреного засідання. Вона зазначила, що тест однієї людини дав позитивний результат, тест ще 86 осіб показав умовно-позитивний результат, їм проведуть повторне тестування. Всього, за її даними, аналізи здали 306 осіб.

За словами Хомайко, підопічних інтернату розділили на дві групи: людей з негативним результатом тесту і тих, у кого є підозра на COVID-19.

Відео дня

Читайте такожУ Росії жінка, очікуючи результатів тесту на COVID-19, зарізала чоловіка

"Частина працівників знаходяться в режимі самоізоляції вдома, до них виїжджали профільні фахівці для забору аналізів. Коло осіб, з якими могли контактувати працівники установи, досить широке. Визначено перелік організацій, з якими співпрацював будинок-інтернат, з їх керівництвом проведена відповідна роз'яснювальна робота, персонал цих установ буде дотримуватися режиму самоізоляції, також у них будуть взяті аналізи на COVID-19", – розповіла вона.

Читайте такожБілорусь: російських тестів на COVID-19 більше не треба, вони ненадійні

Всього в Росії за минулу добу офіційно виявили 2186 нових випадків зараження коронавірусом COVID-19 в 52 регіонах. Таким чином, загальне число хворих зросло до 15770 людей. Померли за минулу добу 24 людини. Всього з початку поширення коронавірусу в Росії померли 130 осіб.

Читайте також: