Коли Володимир Володимирович Путін співав свою знамениту частівку про "нравится, не нравится", він дійсно жодним чином не мав на увазі українського колегу Зеленського В. Обґрунтовано вважається, що пісня про оптимістичне зляганні Путіна з мерцем закрутилася в голові російського президента після таємного оволодіння цілющим тілом улюбленця Росії Володимира Вольфовича Жириновського, і ось чому.

Володимир Вольфович Жириновський відомий у специфічних медичних колах не тільки як великий друг України, що бореться проти українських окупантів, а й як амбасадор кращої у світі вакцини проти коронавірусу "Супутник V". Харчуючись пристрастю перемогти згубну хворобу в усьому світі раз і назавжди, Володимир Вольфович наколов собі російським щепленням справжні куполи і по праву увійшов до скарбниці світового імунітету, бо не залишилося на його тілі жодного інтимного місця, де б ще не побував спритний шприц вакцинатора.

Володимир Вольфович Жириновський відомий у специфічних медичних колах не тільки як великий друг України, що бореться проти українських окупантів, а й як амбасадор кращої у світі вакцини проти коронавірусу "Супутник V"

Таким чином, коли стало відомо, що вакцинований вісім разів поспіль Жириновський вже щосили булькає в лікарні під ШВЛ з 75-відсотковим ураженням легенів, весь світ зітхнув з полегшенням: повна перемога російського людства над коронавірусом стала близька як ніколи.

Звичайно ж, Жириновський не може бути хворий коронавірусом, тому що "Супутник V" - найкраща вакцина в світі, краще російської вакцини - тільки російська медицина; російська професура в один голос стверджує, що Володимир Вольфович також не може стати родоначальником нової прогресивної антифашистської мутації ковіду, тому що "мутації накопичуються, коли людина хворіє коронавірусом хронічно, місяцями".

Зовсім ж інша справа - коли така людина, як Жириновський, хронічно, місяцями прищеплюється "Супутником", адже неважко зрозуміти, що в подібному випадку повинна виникнути протилежна мутація - суперімунітет, національне надбання Росії! Не дарма в Москві жваво обговорюється ідея відправити Володимира Вольфовича на виставку досягнень народного господарства в Ізраїль - зовсім не з недовіри російській медицині, боронь боже, а заради того, щоб прославити її успіхи на весь світ.

За повідомленнями російської преси, наразі ситуація така: Вольфовичу все краще і краще, соратників і рідних вже не впізнає, медики прогнозів не дають, Кобзон вже виспівується перед концертом на честь нового глядача. Прес-служба ЛДПР, своєю чергою, наполягає, що родичів Жириновський, може, і не пізнавати, а ось соратників ще як пізнає, просто сказати не може.

Коротше, подобається, не подобається - терпи, Володимир Вольфович. Нічого не поробиш, суперімунітетом треба ділитися

Треба думати, саме ця обставина і наштовхнуло Володимира Володимировича Путіна на його знамениту оптимістичну частівку, мовляв, "лежит Вольфович в гробу, я подкрался и..!" Коротше, подобається, не подобається - терпи, Володимир Вольфович. Нічого не поробиш, суперіммунітетом треба ділитися, особливо з улюбленим президентом, а як цей суперіммунітет ще підчепити, якщо не старим, добрим, неодноразово зарекомендованим себе шляхом? І Путіну приємно, і Вольфовичу утішно. Як то кажуть, старець Володимир нас помітив і, в труну сходячи, благословив... Лепо, братці!

...У цей час, як відомо, у Путіна гостював дурний Макрон зі своїм сміховинно довгим антикоронавірусним столом. Вести переговори за цим столом лідерам двох держав доводилося по телефону, дивлячись один на одного в бінокль, і Путіна така боягузливість співрозмовника дуже веселила, адже Макрону було невтямки, що Володимир Володимирович тільки що прийшов з побачення з Вольфовичем - бадьорий, задоволений, накачаний суперімунітетом, що йому той ковід!

Так і поїхав Макрон з Росії не солоно сьорбавши. А перегравший його Володимир Володимирович Путін, насолодившись перемогою, знову повернувся в палату до Володимира Вольфовича, поки той ще тепленький, навіть, можна сказати, гаряченький, з такою температуркою-то!

Так Росія остаточно перемогла ковід.

Василь Рибніков