Жириновського підключили до ШВЛ / REUTERS

Опального російського політика Володимира Жириновського, якого раніше госпіталізували до лікарні з ускладненнями від COVID-19, підключили до апарату штучної вентиляції легенів.

Про це ввечері в середу пише низка російських ЗМІ.

За інформацією РБК, одіозний лідер "ЛДПР" перебуває у критичному стані. "І ніяких гарантій ніхто не дає. Все ускладнюють супутні хвороби", - розповіло джерело видання.

Відео дня

"Зараз Жириновський знаходиться на ШВЛ, у нього 50-75% ураження легенів. До нього перестали пускати помічників. Стан політика оцінюється як важкий", - повідомив Телеграм-канал Readovka.

Читайте також"Ти що, дебіл?": Комаровський жорстко відповів Жириновському, який пропонував "бомбити Київ"

Пізніше госпіталізацію Жириновського підтвердило МОЗ РФ.

"Його стан стабільний. Володимиру Жириновському надається вся необхідна медична допомога", - цитує заяву відомства "РИА Новости".

Як відомо, в грудні 2021 року Жириновський зробив сьому ін'єкцію російського препарату від коронавірусу. У розмові з пропагандистами політик стверджував, що ще жодного разу не хворів на COVID-19.

Зазначимо, Жириновський відомий своїми антиукраїнськими заявами та відкритою підтримкою російської агресії. Не так давно він зовсім закликав "бомбити Україну в новорічну ніч".