Ймовірно, Путіну вже підшукують заміну / REUTERS

Російського диктатора Путіна у майбутньому можуть замінити на якогось "молодого полковника", ким на початку свого правління був нинішній президент РФ.

Про це заявив російський правозахисник і блогер Марк Фейгін, пише "Сьогодні".

"У цьому немає взагалі жодного сумніву. Головний орган - це колегія ФСБ РФ, в яку входять всі вони - від Бортникова і всіх інших керівників. Вони, звичайно, можуть будувати такі плани, безумовно. І прикидати - а як, А що, а якщо. А якщо Путін помре завтра? Це ж теж може бути - необов'язково вони його відсторонять. І знадобиться ж такий полковник - ось, в чому вся справа - просто тому, що ось, ситуація фізично так склалася", - пояснив він.

Відео дня

Фейгін додав, що повномасштабне вторгнення РФ в Україну показало боягузтво військового керівництва країни-агресора, зокрема очільників Міноборони та Генштабу. Йдеться про Шойгу та Герасимова.

"Тобто вони абсолютно ніякі. Ну ось всі говорили: "Ну ось же, вони повинні чинити опір, армію знищують, їх інститут знищують"... Але нічого - ми взагалі з цього боку не побачили нічого. Це просто якесь абсолютне безсилля", - зазначив він.

Раніше ЗМІ писали, що можливим наступником Путіна може стати секретар Радбезу РФ Микола Патрушев.