Фейгін прогнозує поганий кінець для диктатора / фото REUTERS

Російський диктатор Путін не розуміє, що в очах цивілізованого світу виглядає смішним.

Таку думку висловив правозахисник і блогер з РФ Марк Фейгін в інтерв'ю Дмитру Гордону.

"Він себе сприймає як такого, що знаходиться набагато вище. Він вважає себе набагато більше і презирливе ставлення, насмішку щодо себе він не сприймає. Він себе відгороджує від цього, звичайно, але вважає за краще, щоб в ньому сатану бачили, демона", - пояснив він.

Відео дня

На питання, як закінчить Путін, Фейгін відповів: точно погано.

"У нього був досвід доіснувати до свого похилого віку і якось більш-менш... Геронтократи, так. Може навіть, перебуваючи при владі, потім зробивши владу номінальною, залишивши в якості наступника когось зі своїх нащадків, що не виключено, тому що це модненько на просторі колишнього СРСР". - каже правозахисник.

На думку Фейгіна, у російського диктатора був шанс піти гідно, але він "сам рвонув цю чеку".

"Це важливо зрозуміти, навіщо? Перше пояснення, як [прес-секретар Путіна Дмитро] Пєсков каже, він взяв на себе місію довершити всі справи щодо загроз Росії, демілітаризації України, припинення проекту анти-Росії. Я так підозрюю, що там коктейль, поєднання з бажання якоїсь місії, її виконання, і одночасно він дійшов до тієї стадії за чверть століття, такої навіженої стадії, коли він вважає, що "роблю, тому що можу, право мені таке дано згори". Тобто почуття небезпеки у нього притупилося в цьому сенсі. І це вірна ознака, що він закінчить погано. Він почав воювати з усім світом", - сказав блогер.

Раніше екс-депутат Держдуми сказав, хто точно не замінить Путіна в разі термінової операції.