Харламов висміяв падіння російської валюти до позначки 100 одиниць за долар і той факт, що вже близько 130 країн світу закрили в'їзд для громадян РФ / скріншот з відео

На тлі масових антиросійських санкцій та критичного обвалу рубля, ситуацію в Росії почали висміювати вже навіть на росТБ.

Так, російський комік та шоумен Гарік Харламов в ефірі програми Comedy Club висміяв підлещування президента РФ Володимира Путіна перед його турецьким колегою Реджепом Ердоганом. 

Також Харламов висміяв падіння російської валюти до позначки 100 одиниць за долар і той факт, що вже близько 130 країн світу закрили в'їзд для громадян РФ. 

Харламов зі сцени звернувся до російського уряду з питанням, про те, чи існує у керівництва країни-агресора бодай якийсь план.

Обвал російського рубля

У серпні 2023 року рубль обвалився до 100 одиниць за долар. Рубль увійшов до трійки найслабших валют світу.

Стрімке падіння рубля зачепило 80% російських компаній

Путін прокоментував ситуацію із замороженими золотовалютними резервами та обвалом рубля. "Я не думаю, що тут є якісь зовсім непереборні проблеми і складності", - заявив агресор, зазначивши при цьому, що різких рухів щодо вирішення питань з російською національною валютою ніхто робити не буде.

Вас також можуть зацікавити новини: