Співучасниця вбивства була майстром спорту зі стрільби з лука / фото t.me/shot

В Рязані вітчим хотів надряпати на спині 15-річного пасинка окультний символ, щоб повернутися в сім'ю. Підліток загинув.

Про дивне вбивство хлопця пише Telegram-канал Shot.

"52-річний Владислав Цикунов дуже хотів повернутися до мами Роми. Але приймати його назад колишня не хотіла. Цього року мати хлопчика розлучилася з Владиславом тому, що він поводився агресивно і навіть намагався отруїти її і собаку. У шлюбі вони прожили чотири роки і мали спільну дочку. У день вбивства мама хлопця була на роботі – вона працює вахтовим методом в кінноспортивному клубі. Владислав пішов на "справу" з новою 28-річною співмешканкою. На допиті він заявив слідчим, що вбивати пасинка вони не планували, а хотіли лише "вирубати" підлітка. Це було потрібно, щоб надряпати на його спині якийсь символ", – йдеться в повідомленні.

Чоловік був упевнений, що цей самий символ допоможе йому повернутися до колишньої дружини. У нього був свій інтернет-магазин, через який він продавав амулети та різні ритуальні атрибути.

Читайте такожУ Росії зарубали сокирою трьох студенток - вбивцю шукають"За словами Владислава, нова співмешканка зайшла в будинок одна, потім вийшла з тремтячими руками та сказала: "Я його вбила". Потім вони зібрали речі хлопчика і поїхали в ліс, де перемотали пакетами та скотчем тіло і викинули в колодязь, засипавши землею", – наголошується в повідомленні.

Пізніше стало відомо, що спільниця була майстром спорту зі стрільби з лука та кандидатом у майстри спорту з біатлону. Попередньо, 28-річна Марія Корнєєва завдала мінімум сім ударів ножем 15-річному Ромі.

За словами підозрюваного, Марія повинна була оглушити підлітка, щоб надряпати на його спині окультний символ, але в результаті зарізала хлопця.

Раніше повідомлялося, як росіянина зарубали сокирою під час магічного ритуалу.

Вас також можуть зацікавити новини