Чоловік морив свою дружину голодом / Фото ua.depositphotos.com

Житель російської Самарської області морив голодом свою сім'ю, бив і тримав під замком дружину.

За словами жінки, все почалося з того, що чоловік Ольги Олексій втратив роботу і почав випивати, підіймати руку на неї та дітей, пише «Комсомольська правда».

Дружина повідомила, що хоче розлучення. На таку пропозицію чоловік відреагував дуже бурхливо - відібрав мобільний телефон, всі гроші і банківські карти. А на кухні заборонив з'являтися.

Відео дня

За словами сестри постраждалої, іноді діти втікали до бабусі, щоб поїсти у неї. Кілька разів їм вдавалося пронести мамі локшину швидкого приготування, поки батько не бачив.

Читайте такожТіло викинув у яр: росіянин у день весілля до смерті забив наречену

При цьому тато сам їсти не забував, ні в чому собі не відмовляв і навіть друзів в гості кликав. В цей час в будинку смачно пахло пельменями, сосисками, а він закривався на кухні і їв, — переповіла слова дітей сестра Ольги.

Жінці вдалося попросити про допомогу тільки за місяць від початку знущань. Вона написала смс сестрі. Саме та зі своїм чоловіком і подругою змогла відбити жінку.

У лікарні Ользі діагностували виснаження першого ступеня. Її вага була 35 кг. Проведені експертизи показали у неї побої та закритий перелом ребра.

Сестра потерпілої стверджує, що слідчий почав умовляти Ольгу помиритися чоловіком, бо "справа ні до чого не приведе". Зараз подружжя офіційно розлучилося, а Ольга разом з дітьми переїхала на зйомну квартиру в Самарі. У рідному селі почалося цькування матері жінки. Їх звинувачують у тому, що ті затіяли всю історію через гроші.

Як повідомляє видання, в поліції селища порушили кримінальну справу за «умисне заподіяння середньої тяжкості шкоди здоров'ю».

Вас також можуть зацікавити інші новини "руського міра":