Суровікіна можуть утримувати у спецізоляторі / скріншот

Російський генерал Сергій Суровікін досі не вийшов на зв'язок. Достеменно невідомо, де його утримують. Ймовірно, зараз він у спецізоляторі ФСБ для топ-персон.

Про це повідомляє проект "ВЧК-ОГПУ" з посиланням на інформоване джерело. За версією співрозмовника, може бути кілька варіантів, де утримують генерала. 

"Важко сказати, де тримають Суровікіна. Можуть і в робочому кабінеті, тому його родичі, власне, не обманюють. Однак, у ФСБ РФ для таких персон є спецізолятор. Це особняк у Срібному борі, відомий як будинок авторитету Сільвестра", - зазначив співрозмовник

Відео дня

Куди зник генерал Суровікін?

Вчора російські воєнкори повідомили, що генерал Сергій Суровікін перебуває в СІЗО "Лефортово" з 25 червня. За даними росЗМІ, Суровікін третій день не виходить на зв'язок зі своєю сім'єю, його охорона теж не відповідає.

В ISW прогнозують, що Кремль може використовувати генерала армії Російської Федерації Сергія Суровікіна як цапа-відбувайла. Його можуть використовувати для виправдання можливої перебудови російського військового керівництва.

Сьогодні повідомлялося, що з російським генералом Сергієм Суровікіним дійсно нема зв'язку. Його перевіряють на причетність до повстання "Вагнера". Втім, він не перебуває у СІЗО Лефортово.

Вас також можуть зацікавити новини: