Коханка Путіна Світлана Кривоногих / фото"Проект"

Екс-депутатка Держдуми РФ і оперна співачка Марія Максакова розкрила подробиці про росіянку Світлану Кривоногих, ймовірну коханку кремлівського диктатора Володимира Путіна, яка народила йому дочку.

Говорячи про неї Максакова, назвала Кривоногих непримітною феміною Путіна, однією з тих, хто народив йому дівчаток.

За словами екс-депутатки Держдуми РФ, за це коханка президента РФ була щедро винагороджена отримавши: 2,8% банку "Росія", нерухомість у РФ на 7 мільярдів рублів і шикарні апартаменти в Монако, частку від морських перевезень, путінський курорт "Ігора", а також стриптиз-клуб "Ленінград".

"На чужу людину все це оформляти він би не став. Тому є припущення, що вона народила йому доньку. Не бачу інших причин оформляти на неї таку кількість нерухомості", - підсумувала Максакова.

Світлана Кривоногих - що повідомлялося про коханку Путіна

Як писав УНІАН, колишня коханка російського диктатора Володимира Путіна, яку незалежні росЗМІ називають матір'ю його доньки, Світлана Кривоногих потрапила під санкції Великобританії.

Кривоногих потрапила до санкційного списку як акціонер банку "Росія" та російської "Національної Медіа Групи". Вона "послідовно пропагує Російський напад на Україну".

Розслідувачі російського сайту "Проект" з'ясували, що Путін є батьком доньки Кривоногих Єлизавети. Дівчинка народилася у 2003 році. У Кремлі цю інформацію спростовують.