В РФ спалили авто конструктора радіолокаційних систем / t.me/shot_shot

У Москві невідомі спалили автомобіль головного конструктора Глобальної навігаційної супутникової системи (ГЛОНАСС) Валерія Бабакова.

Як повідомляє Shot, все сталося в ніч на 5 вересня на вулиці Ісаковського в районі Строгіно. Двоє невідомих підпалили Toyota Land Cruiser Бабакова і втекли з місця події. Двері закритого паркінгу відчинити не змогли і перестрибнули через паркан. Вогонь перекинувся на Mazda і BMW, що стоять поруч, вони пошкоджені.

Екстрені служби, які прибули на місце, ліквідували пожежу. Згоріле авто, за нашими даними, належить Валерію Бабакову - гендиректору конструкторського бюро "Навіс", підприємства, яке виробляє апаратуру для ГЛОНАСС, GPS, GALILEO та їх функціональних доповнень.

Бабаков раніше керував роботами зі створення перших у СРСР приладів, які використовують сигнали супутникових систем "Цикада", "Парус" та "Транзит", є конструктором НАП ГЛОНАСС.

Що передувало

Раніше в РФ загадково помер директор "Конструкторського бюро приладобудування імені академіка Аркадія Шипунова", яке випускає ракетні комплекси "Панцир", зброю для російських Сухопутних військ і багато іншого, що окупанти зараз використовують у повномасштабній війні проти України.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що в Росії знайшли мертвим генерал-майора ФСБ. Біля нього лежав самозарядний пістолет ТТ.

Вас також можуть зацікавити новини: