Музей майбутнього стане однією зі знакових пам'яток Дубаю \ @HHShkMohd

У Дубаї завершено будівництво Музею майбутнього. Будівля висотою 78 м розташувалося на ділянці землі в 30 тис.кв м, у благоустрій якого входять дзеркальні ставки, зелені насадження і клумби, велодоріжка і зона відпочинку.

Читайте такожУ Дубаї станції метро почнуть прибирати роботиМузей буде з'єднаний пішохідним мостом зі станцією метро Emirates Towers і однойменним діловим і готельним комплексом. Всього в футуристичному будинку 10 рівнів, перші три займає парковка на 202 автомобілі. Влада розраховує, що Музей майбутнього стане однією із знакових пам'яток Дубаю і унікальним інкубатором інновацій, передає russianemirates.com.

Шейх Мухаммед назвав будівлю музею витвором архітектури та інженерії. Арабська каліграфія, якою прикрашений корпус будівлі з нержавіючої сталі, поєднує арабську самобутність з глобальними амбіціями Дубая. Будівля також уособлює прагнення до лідерства і креативність у створенні унікальних пам'ятників.

Відео дня

"Наша кінцева мета - не будувати інженерні чудеса, а розвивати чудеса людських ідей, які музей буде використовувати для побудови кращого майбутнього... Після відкриття музей стане символом урбаністичної досконалості", - сказав правитель Дубая.

Експозиція музею буде присвячена вивченню загроз і можливостей нашого часу і технологіям майбутнього. Грандіозну будівлю спроектувало архітектурне бюро Killa Design. За допомогою комп'ютерних технологій було виготовлено більше тисячі форм, які підтримують каркас зі скловолокна і нержавіючої сталі.

У музеї будуть представлені інновації, здатні розширити фізичні та інтелектуальні можливості людини, допомогти у вирішенні економічних і соціальних проблем і до 2050 року змінити в кращу сторону сценарій кліматичних змін, а також найбільші винаходи і перспективні прототипи технологічних рішень.

Останній поверх буде призначено для найменших: в освітній секції будуть досліджувати і вирішувати проблеми сьогодення і майбутнього самостійно. У музеї проводитимуться освітні курси, майстер-класи та дискусії із застосуванням ультрасучасних технологій і наукових рішень для дослідження інновацій, що визначають образ майбутнього.

Новини по темі