Хропіння може заважати вашому партнеру / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Вчені вважають, що виключення з раціону деяких продуктів може прибрати хропіння. Це важливо, коли ви не можете через це висипатись або навпаки - дратуєте свого партнера.

Як пише The Mirror, перед сном не варто їсти молочні продукти й фаст-фуд. Деякі з них змушують організм виробляти більше слизу, і так запалюються носові проходи. Це є однією з причин голосного хропіння.

Перед сном дозволяють вживати овочі, фрукти й горіхи. Експерт з харчування Ешлі Тош наголошує, що виключення з раціону тих чи інших продуктів не позбавить повністю хропіння, але допоможе зменшити його прояв.

Відео дня

Так,  рекомендується скоротити вживання перед сном обробленої їжі, молочних продуктів, виробів із пшениці й тих, які містять багато цукру. Особливу увагу вчені приділяють сиру, морозиву та йогурту. Також краще не їсти перед сном різні солодощі та солодкі напої. Оброблений цукор може призвести до запалення носових проходів. Хліб і будь-яка випічка не тільки сприяють запаленню, а й стимулюють вироблення молекул, що викликають вироблення слизу.

Крім того, експерти рекомендують не їсти перед сном м'яса. Високий вміст білка та жирів викликають вироблення слизу.

Науковці переконані, що виключення цих продуктів із раціону може допомогти мінімізувати прояв хропіння. Якщо ж воно має хронічний характер, то це може бути ознакою різних хвороб, а тому в цьому разі краще звернутися за консультацією до лікаря.

Новини про хропіння

Як раніше повідомляв УНІАН, у США 45-річна Крістін, яка вже 16 років у шлюбі, почала зраджувати чоловіку зі штучним інтелектом через онлайн-бота, бо страждає від безсоння через хропіння чоловіка.

Водночас дівчина з Мексики на ім'я Ана Мальфер придумала спосіб, як заробити гроші на хропінні свого коханого. Вона вирішила заливати звуки, які видає її бойфренд, на Spotify. Ці записи залучили понад 15 тисяч слухачів щомісяця, на цьому вона заробила 32 долари. Найпопулярнішою композицією стала "Легке хропіння".

Вас також можуть зацікавити новини: