flickr.com/phill_dvsn

Про це повідомляють місцеві ЗМІ, передає Крим. Реалії. 

"Показ категорично заборонив заступник губернатора Олександр Пушкарьов. Він, не бачачи жодного кадру, сказав, що нікому не дозволить тривожити кістки Пушкіна і Лермонтова, переписувати історію і знімати те, чого не було", - заявив виконавчий директор фільму Микола Александров.

За його словами, домовитися про оренду не вдалося і з керівництвом комерційних кінозалів. Прем'єрний показ картини відбудеться в Сімферополі, в кінозалі бізнес-центру "Космос". 

Відео дня

За сюжетом фільму, знятого режисером Денисом Банниковим в Севастополі, Росія перемагає в Кримській війні, а Пушкін і Лермонтов залишаються живими до середини XIX століття і, на замовлення імператора Миколи I, який продовжує правити Росією, готують матеріали для офіційної історії дому Романових. 

Читайте такожЖителям окупованого Росією Севастополя воду даватимуть за графіком

16 березня 2014 на території Криму і міста Севастополя пройшов так званий референдум про статус півострова, за результатами якого Росія анексувала Крим до свого складу. Ні Україна, ні Європейський союз, ні США не визнали дане голосування і вважають, що Крим Росія анексувала.