Власник магазину побив Рибальченка, а потім звинуватив у бажанні заробити та попіаритися / Фото facebook.com/Cooluck

29 травня маркетолог Роман Рибальченко придбав у онлайн-магазині Stylus.ua електронну книжку Amazon Kindle. Пристрій не вдалося прив'язати до аккаунту на Amazon: він перебуває в статусі "вкрадений/загублений".

Про це та подальше загострення конфлікту з продавцем Рибальченко розповів у Facebook. Його допис набрав уже більше 8 тисяч реакцій та 5 тисяч поширень. Обурені користувачі також залишають коментарі на сторінках Stylus.ua та його власника.

За словами Рибальченка, дзвінок до колл-центру українського магазину нічого не вирішив. Йому вдалося зв'язатися напряму із власником - Андрієм Карпюком, який перебував в Одесі на маркетинговій конференції. Їхня коротка зустріч завершилася тим, що Карпюк накинувся на Рибальченка.

Відео дня

Читайте такожШахраї зняли 50 тисяч гривень з рахунку батька загиблого в АТО бійця

Як наслідок, лікарі наклали маркетологу два шви. Після огляду медиків йому ще потрібно буде повторно відвідати офтальмолога і перевірити сітківку ока.

Наразі потерпілий написав заяву до поліції, консультується з адвокатами та здійснює лікування. Він розповів ТСН, що у готелі відмовилися надати йому відеозаписи з камер спостереження.

У свою чергу, Карпюк у коментарі ТСН визнав, що "емоційно не стримався". Він звинуватив Рибальченка у тому, що той "хоче пропіаритися і заробити на цьому грошей".

Як повідомляв УНІАН, раніше журналісти розкрили найбільші фінансові пастки від туроператорів.