Анастасія разом з колишньою одногрупницею і теж снайпером Ангеліною Самбур / фото з соцмережі

Про це "Українській правді" повідомили джерела в правоохоронних колах. Так, наприкінці минулого тижня в Донецькій області було затримано дівчину, яка в соціальних мережах називає себе Анастасією Ворошиловою під ніком "Екстезі".

Читайте такожВ Україні з'явився сайт, де збираються дані про терористів

За інформацією джерел, на рахунку дівчини щонайменше 10 вбитих бійців. "Вона отримувала від керівників фото офіцерів, яких мала застрелити", - сказав співрозмовник.

Відео дня
в соціальних мережах називає себе Анастасією Ворошиловою під ніком

За його словами, дівчина зізналась, що вона і інші дівчата з її підрозділу проходили підготовку в Краснодарі, їх вербувало ФСБ.

Згідно із її записами на різних сторінках у соцмережах, 19-річна дівчина разом з іншими молодими дівчатами була у підрозділі бойовиків. Їхня казарма знаходиться в одному з корпусів гуртожитку Донецького національного університету.

Анастасія Ворошилова у мережах зізнавалася, що зі зброї, якою користується, має "Рпк-74 автомат і РПГ-7 протитанкове".

Ще одна дівчина з її підрозділу та колишня одногрупниця Ангеліна Самбур у мережах зізнається, що є снайпером. Крім того, на своїй сторінці вона опублікувала фото, де вона разом з іншою "колегою" під  ніком Ilona Leto озброєні знаходяться у Слов'янську. Фото датована груднем 2014 року, коли Слов'янськ перебуває під контролем сил АТО.

Вона опублікувала фото з іншою

Як стало відомо "Українській правді", відносно Анастасії Ворошилової порушено справу і вона доправлена за межі Донецької області.