У Запоріжжі побили активіста-євробляхера / Facebook - Влад Погорєлов

У Запоріжжі двоє невідомих жорстоко побили активіста "АвтоЄвроСили" Владислава Погорєлова.

Читайте такожЛуценко заявивши, що знає прізвище замовника вбивства Гандзюк

Про це сам потерпілий повідомив у Facebook. За його словами, він побачив, як двоє чоловіків кидали феєрверки під автомобілі. У тому числі - і під його авто.

Відео дня

Як розповів Погорєлов, він зробив чоловікам зауваження. Від одного тхнуло алкоголем, інший поводив себе неадекватно.

"Я спустився униз, в цей час вони вже сіли в машину, я зробив зауваження (один з нападників був з яскравим запахом алкоголю, інший дивно пританцьовував ) у відповідь на моє зауваження почув матюки і підвищений тон. Нападники вийшли з Авто і після ми пройшли до моєї машини, я включив ліхтарик щоб показати їм місце вибуху феєрверку ( якраз під паливним баком)", - розповів він.

"Після погроз на свою адресу я почув звук затвора пістолета і 3 постріли, один з них потрапив мені в колінний суглоб . Я намагався захищатися але мені направили пістолет в обличчя і сказали: «зараз я тобі в обличчя» стрельну, опусти руки», - продовжив активіст.

Надалі Погорєлова кілька хвилин жорстоко били.

"В результаті: прооперували коліно, зв'язки в поганому стані (не відомо, чи буду ходити); щелепу вправили; ніс вправили; 3 місця на потилиці зашили, око начебто не пошкоджено", - підсумував активіст.

За його словами, поліція кваліфікує це як «хуліганство» не звертаючи уваги що нападників було двоє і вони застосували вогнепальну зброю.