Приходько розкритикувала MARUV / УНІАН

Співачка Анастасія Приходько розкритикувала співачку MARUV, яка має представляти Україну на Євробаченні 2019.

Відповідне відео Приходько виклала у Facebook. За її словами, MARUV їй не подобається.

Читайте такожПрава на пісню MARUV для Євробачення належать "російській компанії" – соцмережі (фото)

Відео дня

«Чому? Тому що вона гастролює в РФ, тому що у неї пісня зареєстрована в РФ, тому що вона каже, що «воювати за мир – то ніби тр*хатися за невинність», перепрошую, це дослівно її слова. І я думаю, цього просто вистачить», - вказала Приходько.

Вона також розкритикувала номер співачки на відборі.  

«Я не хочу, щоб мою державу представляли у спідньому, і в таких позах, в яких вона танцює», - завила Приходько.

Крім того, виконавиця звернулась до міністра культури Євгена Нищука через виступ на нацвідборі дуету ANNA MARIA, учасниці якого зробили неоднозначну заяву про Крим. Приходько запевнила, що якби міністром культури була вона, то дует в жодному разі не виступав би у фіналі.

«Вони б не лунали з радіоприймачів, і їх не було б у телевізійному просторі. Все. Крапка. За те, що вони наговорили», - наголосила співачка.

За словами Приходько, її фаворитом на нацвідборі був гурт Brunettes Shoot Blondes.

Нагадаємо, Приходько виступала на Євробаченні 2009, як учасниця від Росії. З Українського відбору Приходько було зі скандалом дискваліфіковано. Приводом до цього стали регламентні порушення та звинувачення у нібито лобіюванні виконавиці на найвищому рівні. 

Як повідомляв УНІАН, наразі відправка MARUV на Євробачення від України під питанням, адже співачка повинна підписати з "UA:Суспільне" контракт з вимогою виключити гастролі в Росії. При цьому у MARUV на квітень заплановані виступи в Москві та Санкт-Петербурзі.

Втім, на своїй сторінці у Facebook виконавиця написала, що заради участі в Євробаченні 2019 вона готова відмовитися від запланованих гастролей у РФ.