Суд обійшовся заставою / фото УНІАН

Богунський районний суд Житомира обрав запобіжний захід члену виборчої комісії Сергію Кобзєву, який підозрюється у нападі на жінку-поліцейського під час підрахунку голосів у першому турі президентських виборів, у вигляді застави у розмірі 10 тис. грн.

Як повідомили УНІАН у прес-службі суду, відповідне рішення щодо підозрюваного було ухвалене 3 квітня.

Згідно з повідомленням, слідчі у своєму клопотанні просили суд взяти під варту підозрюваного. Однак суддя вирішив обрати запобіжний захід Кобзєву у вигляді застави 10 тис. грн.

Відео дня

Читайте такожУ Житомирі поліція розслідує напад члена виборчої комісії на поліцейського під час підрахунку голосів

Як повідомляв УНІАН, вночі 1 квітня у Житомирі член виборчої комісії під час підрахунку голосів у першому турі виборів президента скоїв напад на жінку-поліцейського через зроблене нею зауваження щодо нецензурної лайки.

55-річний чоловік спочатку ображав 24-річну жінку-поліцейського, а потім почав її штовхати, хапати за одяг та тягати за волосся. Дебошир заспокоївся лише після попередження дівчини про застосування табельної зброї.

За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.