Також змінено маршрути громадського транспорту / фото: Ковальова Діана

У центрі столиці у зв'язку з проведенням Маршу рівності обмежено рух транспорту по ряду вулиць.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі КМДА.

Читайте такожНаціоналісти зібралися у центрі міста на противагу учасникам Маршу рівності (фото, відео)

Відео дня

Зокрема, рух обмежать: на вул. Володимирській (на ділянці від вул. Прорізної до вул. Саксаганського), вул. Богдана Хмельницького (на ділянці від вул. Хрещатик до вул. Миколи Лисенка), б-ру Тараса Шевченка (на ділянці від вул. Леонтовича до пл. Бессарабської), вул. Льва Толстого (на ділянці від вул. Тарасівської до пл. Льва Толстого), вул. Антоновича (на ділянці від вул. Саксаганського до вул. Льва Толстого), вул. Терещенківській (на ділянці від вул. Богдана Хмельницького до вул. Льва Толстого), вул. Пушкінській (на ділянці від пл. Льва Толстого до вул. Прорізної), вул. Великій Васильківській (на ділянці від вул. Саксаганського до вул. Павла Скоропадського).

Також змінено маршрути громадського транспорту.

Як повідомляв УНІАН, з 18:00 22 червня до 18:00 23 червня на ряді вулиць у центрі столиці буде тимчасово обмежено рух у зв'язку з проведенням Київпрайду.

Організатори «Київпрайду» повідомили про напад на відвідувачів їх заходи в столиці. Це сталося ввечері 19 червня після показу фільму в платформі культурних ініціатив «Ізоляція»

Окружний адміністративний суд Києва (ОАСК) прийняв позовну заяву Ігоря Мосійчука про заборону проводити 23 червня Марш рівності «Київпрайд».

За даними організаторів, в Марші рівності 23 червня візьмуть участь близько 10 тисяч осіб.