Наступний рік готує кіноманам спекотні та захоплюючі картини. Серед них як фільми про супергероїв, так і продовження популярних кінострічок.

Ми об'єднали найбільш очікувані фільми 2020 року. Всі вони різних жанрів, тому кожен зможе знайти те, що буде до душі.  

Читайте також"Джокер" побив рекорд касового збору: за вихідні – $93 мільйони

"Погані хлопці 3"

Кінокомпанія Sony Pictures завершила зйомки пригодницького фільму "Погані хлопці 3" (Bad Boys for Life) та представила перший офіційний трейлер. У ньому з’явились давно очікувані актори, які, як і в перших двох частинах, вразили своєю енергійністю та харизматичністю.

У центрі сюжету - сучасна поліцейська команда у виконанні Лоуренса і Сміта. Детектив Бернет посварився з напарником детективом Лоурі, який пішов з поліції і став приватним детективом. Колишнім друзям доведеться об’єднатися, щоб впоратися з албанським найманцем, який прагне помститися "поганим хлопцям" за смерть брата.

Чергова історія про поліцейських-напарників обіцяє вразити та розсмішити фанатів не менше, ніж у перших двох кінокартинах.

Режисерами нової кінострічки стали Аділь Ель Арбі і Білал Філла, а продовження фільму відбудеться через 17 років після останніх подій.

Прем'єра - січень 2020 року.

"Хижі птахи"

Прихильники коміксів DС в очікуванні нового фільму "Хижі пташки". Оскільки до прем'єри залишилося менше, ніж півроку, творці картини вирішили підігріти цікавість кіноманів, опублікувавши перший офіційний трейлер фільму, у якому Марго Роббі знову постала в улюбленому образі мільйонів – Гарлі Квінн.

Отже, Гарлі Квінн розлучилася з Джокером, який на неї погано впливав, і вирішила все робити сама. У цьому їй допоможуть нові подруги - відірвана версія "жіночого кварталу", які створюють банду - тих самих "Хижих птахів". Зокрема, у кінострічці глядачі зможуть побачити бойову майстерність Чорної Канарки (Джерні Смоллетт-Белл) і мисливиці (Мері Елізабет Уінстед).

Оскільки деталі подробиць сюжету досі вкриті таємницею, їх доводиться здогадуватися з побачених моментів у ролику. У фільмі Гарлі Квінн збирає свою команду, аби протистояти відомому лиходієві – Чорній Масці. 

Прем'єра - лютий 2020 року.

"Годзілла проти Конга"

Фантастичний трилер "Годзілла проти Конга" - ще один фільм, події якого розгортаються в світі, де живуть величезні монстри. Початок серії фільмів поклала картина «Годзілла» 2014 року. Величезний успіх у глядачів підштовхнув кінопродюсерів до розвитку цієї теми.

Події фільму розгортаються в світі, де в умовах звичної нам сучасної цивілізації живуть величезні монстри. Як правило, вони живуть віддалено від людей. Найстрашніше починається тоді, коли один з них хоче вбивати людей, або ж боротися з собі подібною істотою на території, заселеній людьми. У новому фільмі глядачі зможуть побачити сутичку Годзілли і Кінг-Конга.

Прем'єра - березень 2020 року.

"Бонд 25"

25-й фільм із циклу про агента MI-6 Джеймса Бонда. У центрі сюжету легендарної франшизи незмінний агент англійських спецслужб, який отримав кодове ім'я Агент 007. Виконавши не одне небезпечне завдання, захищаючи честь і ім'я країни, Джеймс Бонд вирішує остаточно зав'язати з погонями, перестрілками і небезпечними знайомствами.

За сюжетом фільму агент Бонд буде відпочивати на Ямайці, "насолоджуючись пенсією". До нього за допомогою звернеться старий друг і агент ЦРУ Фелікс Лайтер. Бонд приймає рішення тимчасово повернутися на службу. Його завдання - врятувати викраденого вченого. У фільмі Бонд спробує перемогти лиходія, що володіє небезпечною зброєю з використанням нових технологій.

Для Деніела Крейга це, ймовірно, буде остання роль в бондіані. Дівчину Бонда зіграє Лея Сейду. У фільмі змінювалися як режисер, так і дата релізу. А сценарій не раз відправлявся на доопрацювання і на перероблення.

Прем'єра - квітень 2020 року.

"Нові мутанти"

Фантастичний фільм жахів «Нові мутанти» - це новий погляд на людей Ікс. Творці фільму принципово не хотіли використовувати комп'ютерну графіку і супергеройські костюми. Лише 10% фільму знято за допомогою зеленого екрану і подальшої обробки зображення. За жанром прагнули наблизити фільм до класичного фільму жахів, тим самим вивівши екранізацію коміксів на новий рівень.

У закритій клініці силою утримують п'ятьох мутантів-підлітків. Кожен, хто сюди потрапив - унікальний і має неповторну силу. Росіянка Ілля (Аня Тейлор-Джой) може телепортуватися, шотландка Рене (Мейсі Вільямс) здатна перетворюватися в вовка, американець Сем (Чарлі Гітоном) вміє літати, бразилець Роберто (Генрі Зага) керує сонячною енергією, а корінна американка Даніела (Блу Хант) вміє створювати ілюзії. Їх вважають вкрай небезпечними, особливо через недосконале володіння своїми здібностями. Ними вони і скористаються, щоб завоювати собі свободу від знущань і дослідів над своїми тілами.

Прем'єра - квітень 2020 року.