Один з потерпілих знаходиться в реанімації / фото УНІАН

У харківській лікарні швидкої та невідкладної допомоги прийняли трьох постраждалих від вибухів на території центральної артилерійської бази в Балаклії.

Про це повідомили в прес-службі мерії обласного центру.

Читайте такожДБР почало розслідування за фактом вибухів у БалакліїЛікарі розповіли, що всі госпіталізовані – хлопці у віці від 20 до 30 років. В одного з них опіки до 60% поверхні тіла і перелом руки, інший має опіки до 20%, у третього в ході обстеження зафіксували переломи.

Відео дня

«На даний момент один з потерпілих знаходиться в реанімації, другого оперують, третього потерпілого перевели у Військово-медичний клінічний центр Північного регіону», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 15 листопада, в районі військового складу в Балаклії Харківської області прогриміло кілька вибухів. У Генеральному штабі Збройних сил України пояснили, що на зазначеній місцевості працювали сапери, які підривали нетранспортабельні боєприпаси.

«Вони здійснювали підрив тих боєприпасів, які не підлягають транспортуванню. Ситуація контролюється, підстав для хвилювань немає. Небезпеки як для особового складу, так і для місцевого населення немає», – заявив у коментарі УНІАН начальник Управління зв'язків з громадськістю ВСУ Богдан Сеник.

Пізніше в уточненому повідомленні Генштабу ЗСУ з'явилася інформація, що під час утилізації боєприпасів в районі військового складу в Балаклії двоє військових загинули, ще четверо отримали поранення. За інформацією медиків, троє поранених знаходяться у важкому стані, ще один – середньої тяжкості.