facebook.com/anton.gerashchenko.7

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Антон Геращенко.

«У Сергія синець на губі. Тільки що з'ясувалося, що в Лук'янівському СІЗО випадково або по злому наміру було допущено його розміщення з іншими правопорушниками, в результаті чого у нього сталося зіткнення з іншим ув'язненим у слідчому ізоляторі», - написав він.

За словами Геращенко, адвокати Олійника вимагають від прокуратури розпочати кримінальне провадження за фактом недбалості службових осіб СІЗО за фактом нанесення тілесних ушкоджень їх підзахисному.

Відео дня

Читайте такожСмертельна погоня за BMW: Олійник пояснив, чому стріляв в автомобіль, коли той рухався заднім ходом

Геращенко також зазначив, що на засідання Апеляційного суду Києва щодо оскарження арешту Олійника приїхали понад 40 його односельців із села Тирлівка Бершадського району Вінницької області.

Як повідомляв УНІАН, у Києві в ніч на 7 лютого патрульні поліцейські під час переслідування порушника правил дорожнього руху відкрили вогонь по BMW. В результаті загинув 17-річний юнак, який в компанії трьох інших чоловіків в нетверезому стані перебував в цьому автомобілі. Столична прокуратура порушила за даним фактом кримінальне провадження.

Читайте такожПогоня за BMW: Адвокати поліцейського пояснили, як дана справа вплине на розслідування подібних інцидентів

Патрульних поліцейських, які брали участь у переслідуванні автомобіля-порушника, відсторонили від виконання обов'язків до закінчення розслідування провадження, а одному з них - Олійнику - пред'явлено звинувачення в перевищенні повноважень і умисному вбивстві підлітка. Печерський районний суд Києва заарештував його на два місяці. Однак захисники Олійника оскаржили це рішення в апеляційній інстанції.