Дочка Моцпана в Ялті в 2016 році

Заступник голови Луганського обласного військкомату Олег Моцпан — учасник бойових дій, зараз він займається мобілізацією українських вояків в АТО. Але у себе вдома Моцпан налаштований вже не так патріотично.

Свою доньку Альбіну він відправляє відпочивати в окупований Крим і російський Сочі, йдеться в блозі журналіста Дениса Казанського.

Читайте такожLouis Vuitton та Lexus: журналісти показали розкішне життя дітей українських чиновників (фото, відео)

Відео дня

"Поки триває АТО, Альбіна їздить на тусовки то в захоплений бойовиками Луганськ, то в Крим, то на Кавказ, то в Ростов. При цьому Альбіні Моцпан лише 18 років. Так що на самодіяльність її поїздки ніяк не тягнуть. Без дозволу й участі батьків її подорожі відбутися навряд чи змогли б", - розповів журналіст.

Донька сєвєродонецького військкома зареєстрована в Інстаграмі під ніком vseveshnii_enot. "Щоб ніхто не сумнівався, що обліковий запис належить саме Альбіні Моцпан, вона фотографує свої залізничні квитки з прізвищем", - додав Казанський.

"Дивно, що сам військком не переймається за свою дитину. Адже з офіційної точки зору РФ — він каратель. Це означає, що Альбіна в Луганську цілком може бути узята в заручники й оголошена шпигункою-навідницею, як це вже відбувалося з людьми в ЛДНР. А в Росії її можуть оголосити терористкою", - йдеться в матеріалі журналіста.

Раніше журналісти досліджували Instagram-сторінки дітей українських чиновників і знайшли фото з люксового відпочинку доньок екс-начальника Департаменту ДАІ МВС України та полковника МВС Олександра Єршова.