У всіх навчальних закладах Дніпропетровської області мають бути встановлені стенди під назвою „Україна для людей” з портретами і програмою дій Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА.

Як передає кореспондент УНІАН, на цьому наголошується у листі першого заступника начальника Головного управління освіти та науки Дніпропетровської облдержадміністрації Леоніда ОЛЕФІРА, розміщеному на інтернет-сайті управління.

«Одним з основних напрямів діяльності у сфері освіти є проведення цілеспрямованої просвітницької роботи серед учнівської та батьківської громадськості. З цією метою у всіх навчальних закладах області необхідно створити постійно діючий стенд «Україна для людей», на якому висвітлюватимуться основні напрями діяльності Президента, Кабміну, органів місцевого самоврядування, питання реалізації державної політики у сфері освіти тощо. Стенди обов’язково мають містити портрет та програму дій Президента», зазначається в листі.

Відео дня

Наявність і зміст стенду „Україна для людей” враховуватиметься при проведенні регіональних оглядів-конкурсів з підготовки навчальних закладів до нового навчального року.