Про це на своїй Facebook-сторінці написав Аркадій Корнацький.

"Просто зараз понад тисячу мешканців Врадіївки почали громити місцевий райвідділ міліції. За словами присутніх на мітингу, у дверях міліції люди побачили Євгена Дрижака, одного з причетних до звірського побиття та зґвалтування врадіївської жінки Ірини, який, до речі, є хресником керівника обласного управління МВС Валентина Парсенюка. Інший фігурант справи Дмитро Поліщук є племінником прокурора Заводського району міста Миколаєва", - повідомив він.

Відео дня

На тему: Прокурор, який розслідує зґвалтування на Миколаївщині: мені все одно, хто там чий родич

"Після провокації із появою Дрижака у вікна відділку полетіло каміння, яйця та інші предмети. Люди кинулися до дверей райвідділку, а звідти міліціонери почали бризкати із газових балончиків та стріляти", - написав Корнацький.

"Крім родичів та знайомих Ірини на майданчику біля врадіївської міліції зібралися люди, чиїх рідних та близьких катували в міліції, а також родичі кількох хлопців, яких місцеві "правоохоронці" довели до самогубства, тортурами вибиваючи явки із повинною у злочинах, яких вони не скоювали", - додав Корнацький.

На тему: Захарченко звільнив начальника міліції Миколаївщини

"За попередніми даними, у ході сутички постраждала жінка із дитиною, а в одного з пікетувальників прострілене плече та нога. Постраждалих відправили до лікарні", - повідомив він.

"Тим часом до місця події підтягують додаткові сили міліції та спецпідрозділу "Беркут", тож жертв "правоохоронців" ймовірно побільшає", - зазначив він.

На тему: Скандал на Миколаївщині: двох міліціонерів підозрюють у жорстокому згвалтуванні (відео)

Як повідомляв УНІАН, 29-річну дівчину у Врадіївці Миколаївської області знайшли на вулиці без одягу з ознаками насильства на тілі. Потерпіла була госпіталізована до реанімації. 28 червня міліціонер і ще один чоловік затримані за підозрою у скоєнні згвалтування, розбійного нападу і завданні тяжких тілесних ушкоджень. 

Крім того, потерпіла вказує ще на одного працівника міліції, який нібито причетний до скоєння цього злочину, проте цей співробітник міліції в день скоєння злочину перебував на чергуванні й стверджує, що того дня з райвідділу не відлучався. Відеозапис реєстратора у райвідділі підтверджує, що міліціонер не виходив з райвідділу, прокуратура призначила проведення експертизи для визначення, чи було втручання у відеозапис.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст.121, ч.3 ст.152, ч.4 ст.187 КК України (завдання тяжких тілесних ушкоджень, згвалтування, розбійний напад).