Годований наголошує на необхідності доносити до росіян правдиву інформацію / REUTERS

Житомирська обласна рада закликала жителів області активізувати спілкування з мешканцями Росії для донесення правдивої інформації про ситуацію в Україні.

Як передає кореспондент УНІАН, таку заяву зробив в ході позачергової 21 сесії Житомирської обласної ради, де сьогодні, 4 березня, розглядається суспільно-політична ситуація в Україні, заступник голови обласної ради Руслан Годований.

"Я звертаюся від керівництва облради до громади Житомирщини із закликом розпочати інформаційне спілкування з російськими громадянами власними силами", - зазначив він.

Відео дня

Читайте такожУкраїна може перекрити державний кордон з Росією

Годований наголосив на необхідності доносити до росіян правдиву ситуацію в Україні.

«Якщо кожен з нас хоча б раз у день буде додавати собі у друзі у соціальних мережах хоча б одного жителя Росії, переписуватись з ним російською мовою, репостити правильні меседжі, пояснювати що у нас інша країна, вести пропагандистську роботу на території Росії, то кремлівські вожді будуть себе відчувати дуже незручно. Наші мільйонні інформаційні посили у соціальних мережах – це наша інформаційна атака», - підкреслив він.

Читайте такожКерівники українських медіа груп звернулися з відкритим листом до російських колег із закликом бути обєктивними

На переконання Годованого, керівництво Росії боїться донесення до росіян правдивої інформації про стан справ у нашій державі.

"Адже найбільше чого боїться владна верхівка Російської Федерації – це того, щоб росіяни ні в якому разі не дізналися правду про Україну", - сказав заступник голови облради.