Фігуранти скандалу отримали повістки / скріншот

Адвокат Тарас Никифорчук звернув увагу на випадок, що стався у Львові, коли чоловіки на Range Rover слухали музику затятого путініста Григорія Лепса. 

Після зауваження перехожого і публікації відео в мережі за фігурантів скандалу "взялася" поліція, а потім представники ТЦК взагалі вручили їм повістки.

"Тобто... у нас найстрашніше покарання на сьогодні - це отримати повістку для чоловіка, не якісь там адмінправопорушення, не якісь там кримінальні справи, а саме конкретно отримати повістку", - зазначив адвокат у своєму YouTube-каналі.

Відео дня

Він наголосив, що служити в армії - це круто, адже ви захищаєте Батьківщину. А у нас, додав він, зі служби та вручення повістки роблять найстрашніше покарання для чоловіків в Україні на сьогодні. "Це, звичайно, я вважаю, абсолютно неправильно", - підсумував Никифорчук.

Скандал через фанатів пісень Лепса у Львові

7 травня в центрі Львова стався конфлікт між перехожим і чоловіками, які в автомобілі Range Rover голосно слухали пісню Лепса.

Історія набула розголосу в мережі, за справу взялися правоохоронці, вони затримали фанатів путініста і вручили їм повістки.

Львівська блогерка Христина Горун під нікнеймом chornamamba в Instagram заступилася за чоловіків, що оскандалилися прослуховуванням пісень Лепса в центрі Львова. 

Вас також можуть зацікавити новини: