Ан-26 розбився 25 вересня в Харківській області \ facebook.com/anton.gerashchenko.7

У Харкові завтра, 29 вересня, відбудеться церемонія прощання з курсантом Віталієм Вільховим, який помер від важких травм, отриманих в авіакатастрофі військового літака Ан-26Ш поблизу Чугуєва в Харківській області.

Читайте такожБортові самописці Ан-26, що розбився біля Харкова, почали розшифровувати

Про це йдеться на сторінці Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.

Відео дня

«Завтра, 29 вересня, з 09:00 до 10:00 на Меморіалі Слави міста Харкова відбудеться церемонія вшанування Вільхового Віталія Богдановича, курсанта Харківського національного університету Повітряних сил ім. Івана Кожедуба, який помер від важких травм отриманих в авіакатастрофі військового літака Ан-26Ш», - йдеться в повідомленні.

У Повітряних силах в коментарі УНІАН зауважили, що стосовно прощання з іншими загиблими інформація буде пізніше, оскільки ще не завершена ідентифікація тіл усіх жертв авіакатастрофи.

Авіакатастрофа Ан-26 біля Харкова

Увечері 25 вересня в Харківській області поблизу Чугуєва під час тренувальних польотів зазнав катастрофи військовий літак Ан-26, на борту якого знаходилися 27 осіб - військові льотчики і курсанти університету Повітряних сил ім. Кожедуба. Вижив тільки один курсант.

Державне бюро розслідувань назвало чотири версії катастрофи літака. Серед них-технічна несправність агрегатів літака, неналежне виконання обов'язків членами екіпажу, неналежне виконання службових обов'язків особами, які були відповідальними за управління польотами, та неналежне технічне обслуговування літака.