На відео з камер спостережень видно, як дівчинка на велосипеді в'їжджає в сім'ю \ скріншот з відео

У Закарпатській області 39-річний чоловік побив 12-річну дівчинку, яка на велосипеді в'їхала в його сім'ю. Інцидент стався 26 липня на території курортного комплексу "Воєводіно" у селі Тур'я Пасіка Перечинського району.

Читайте також"Просто грались": історія з побиттям хлопчика однолітками у Львові отримала несподіване продовження

Як розповіли ТСН у прес-службі поліції області, 12-річна дівчинка їхала на велосипеді з телефоном в руках і врізалася в родину відпочивальників, яка йшла по тротуару.

Відео дня

На відео з камер спостережень видно, як 12-річна школярка на велосипеді в'їжджає в сім'ю з чотирьох людей, імовірно, двох батьків і двох дочок. Велосипедистка збила дівчинку і чоловіка і сама впала на тротуар. Після чого чоловік, якого відкинуло в бік, підійшов до велосипедистки, штовхнув її і вдарив по обличчю. Також він забрав у неї мобільний телефон, розбив і викинув.

"Чоловік відкинув велосипед, завдав удару долонею дівчинці і викинув її мобільний телефон. Мама дівчинки звернулася в поліцію. На місце викликали швидку допомогу. Зараз дівчинка в лікарні", – розповіла прес-секретар поліції Закарпаття Ганна Дан.

Місцевий активіст Павло Павлов у соцмережі оприлюднив відео з матір'ю 12-річної велосипедистки. На ролику жінка розповідає, що у дочки травми голови і стрес.

"Ми відпочивали у неділю в "Воєводіно", дочка каталася на велосипеді і впала. Невідома особа її побила, вдарила по голові. Розбив він і телефон. Дитина зараз лежить з закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку. У дитини дуже сильні головні болі, рвота. Головне – дуже великий страх, дитина закрилася", - розповіла мати потерпілої дівчинки.

У поліції повідомили, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження та призначено низку судово-медичних експертиз для встановлення ступеню тяжкості отриманих тілесних ушкоджень. "Розслідування триває", – додали в прес-службі поліції Закарпаття.